Davis Dyslexie counseling voor volwassenen

Volwassenen met dyslexie…

Volwassenen die hun hele leven moeite hebben gehad met lezen en schrijven hebben vaak allerlei manieren gevonden om daarmee om te gaan. Trucjes. Bijna niemand in hun omgeving merkt hoeveel moeite ze hebben om rapporten te lezen of een e-mail te schrijven. Als ze met meer gemak zouden kunnen lezen en schrijven, zouden ze veel meer kunnen bereiken.

Silvie

… of andere leer- en leefproblemen

De Davis-methode is geschikt voor alle leeftijden. Iedere beelddenker die moeite heeft met lezen, rekenen, concentratie of zichzelf helder uitdrukken, snapt de methode onmiddellijk. Dat heeft ermee te maken dat die is ontdekt en bedacht door iemand met dyslexie. Ook mensen met andere problemen, bijvoorbeeld dyscalculie en AD(H)D hebben veel aan de Davis-technieken.

Snel resultaat

De counseling is een-op-een, intensief en duurt relatief kort: meestal één week. De vooruitgang in lezen, spellen, rekenen of bij andere problemen zoals faalangst of weinig zelfvertrouwen is spectaculair en blijvend. Mensen ontdekken wat ze allemaal kunnen en krijgen daardoor meer zelfvertrouwen. Ze leren gebruik te maken van hun sterke kanten: denken in beelden en dominantie van de rechter hersenhelft.

Maak een afspraak
Wil je meer weten over Dyslexie, Anders Bekeken? Maak een afspraak met een Davis-counselor in de buurt of bezoek een van onze informatiebijeenkomsten of workshops.

Facebook

YouTube

Meer weten over dyslexie en de Davis-methode?

Ontvang onze nieuwsbrief en leer hoe je op een andere manier naar leerproblemen kunt kijken. Gratis!

Sluit deze pop-up

Abonneer je nu op onze nieuwsbrief. Daarin vind je tips, nieuws en onze agenda met lezingen, workshops, opleidingen en seminars. Daarnaast ontvang je het gratis kennispakket over Dyslexie Anders Bekeken. Je ontvangt vijf weken lang uitgebreide artikelen over dyslexie. Je leest daarin over hoe dyslexie ontstaat, welke factoren een rol spelen en wat je kunt doen om makkelijker te lezen en te leren.

Inschrijven is gratis, en uitschrijven kan op elk moment.

  • Maak uitgebreid kennis met Dyslexie Anders Bekeken
  • Elke twee maanden nieuws en tips in onze nieuwsbrief
  • Vijf artikelen over dyslexie en de Davis-methode