Davis-counselor worden

Wil je kinderen en volwassenen helpen hun lees- en leerproblemen te overwinnen? Is je ook opgevallen dat voor sommige kinderen niets lijkt te werken, hoe graag je ze ook wilt helpen? Lees dan eens De gave van dyslexie, kom naar een informatieavond, volg een kennismakingsworkshop, doe de opleiding en word gecertificeerd Davis-counselor.

Opleiding tot Davis-counselor

Via de rechter hersenhelft. De Davis-methode is bijna de enige methode die dyslexie en verwante leerproblemen op die manier benadert. Ontdek hoe je kinderen en volwassenen helpt op een manier die bij hen past om hun leerproblemen te verhelpen. Lees verder over de opleiding.

Vierdaagse workshop

In een vierdaagse workshop maak je kennis met de Davis-methode en de aanpak van Dyslexie Anders Bekeken. Je maakt kennis met de Davis-technieken, ervaart hoe eenvoudig dyslexie kan worden verholpen en je begrijpt waarom de Davis-methode zo goed werkt. De workshop geldt ook als het eerste deel van de volledige opleiding tot Davis-counselor. Lees meer over de vierdaagse workshop

Certificering

Wie de volledige opleiding tot Davis-counselor heeft doorlopen, krijgt een officiële certificering van de Davis Dyslexia Association. Lees meer over wat de certificering inhoudt.


Facebook

YouTube

Meer weten over dyslexie en de Davis-methode?

Ontvang onze nieuwsbrief en leer hoe je op een andere manier naar leerproblemen kunt kijken. Gratis!

Sluit deze pop-up

Abonneer je nu op onze nieuwsbrief. Daarin vind je tips, nieuws en onze agenda met lezingen, workshops, opleidingen en seminars. Daarnaast ontvang je het gratis kennispakket over Dyslexie Anders Bekeken. Je ontvangt vijf weken lang uitgebreide artikelen over dyslexie. Je leest daarin over hoe dyslexie ontstaat, welke factoren een rol spelen en wat je kunt doen om makkelijker te lezen en te leren.

Inschrijven is gratis, en uitschrijven kan op elk moment.

  • Maak uitgebreid kennis met Dyslexie Anders Bekeken
  • Elke twee maanden nieuws en tips in onze nieuwsbrief
  • Vijf artikelen over dyslexie en de Davis-methode