Certificering

Wie de volledige opleiding tot Davis-counselor heeft doorlopen, krijgt een officiële certificering van de Davis Dyslexia Association. Stichting DDA Nederland is de enige organisatie in Nederland met een officiële licentie om de opleiding tot Davis dyslexiecounselor te verzorgen. Deze opleidingslicentie is verleend door Davis Dyslexia Association International (DDAI) in de Verenigde Staten. De opleiding tot Davis-counselor is in Nederland gecertificeerd door het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO)  

Kwaliteitswaarborg

Elke Davis-counselor die een opleiding heeft gedaan bij DDA Nederland heeft recht op een licentie als Davis-counselor van DDA International. Met deze licentie, die steeds een jaar geldig is, mag de Davis-counselor het internationale handelsmerk voeren en de naam ‘Davis’ gebruiken in advertenties en promotiemateriaal. Je vindt deze counselors op de websites van DDAI en DDA Nederland. Het geregistreerde Davis-handelsmerk is een kwaliteitswaarborg. Het maakt zichtbaar dat de Davis-counselor voldoet aan een internationale kwaliteitsstandaard. Het handelsmerk beschermt de Davis-counselors ook tegen concurrentie van mensen zonder licentie en het voeren daarvan door andere bedrijven.

Vereniging van Davis Counselors

De Vereniging van Davis Counselors laat als lid uitsluitend Davis-counselors toe met een licentie van DDA International

Davis Trademarks

Uitsluitend mensen die in dienst zijn bij een gecertificeerde Davis Specialist of mensen die opgeleid en gecertificeerd zijn door de Davis® Dyslexia Association International mogen op professionele basis werken met Davis®, Davis® Dyslexia Correction, inclusief Davis® Symbol Mastery, Davis® Orientation Counseling, en Davis® Math Mastery.


Facebook

YouTube

Meer weten over dyslexie en de Davis-methode?

Ontvang onze nieuwsbrief en leer hoe je op een andere manier naar leerproblemen kunt kijken. Gratis!

Sluit deze pop-up

Abonneer je nu op onze nieuwsbrief. Daarin vind je tips, nieuws en onze agenda met lezingen, workshops, opleidingen en seminars. Daarnaast ontvang je het gratis kennispakket over Dyslexie Anders Bekeken. Je ontvangt vijf weken lang uitgebreide artikelen over dyslexie. Je leest daarin over hoe dyslexie ontstaat, welke factoren een rol spelen en wat je kunt doen om makkelijker te lezen en te leren.

Inschrijven is gratis, en uitschrijven kan op elk moment.

  • Maak uitgebreid kennis met Dyslexie Anders Bekeken
  • Elke twee maanden nieuws en tips in onze nieuwsbrief
  • Vijf artikelen over dyslexie en de Davis-methode